Menu
 

klemmena-oneira-epeisodio-449

Κλεμμένα Όνειρα Επεισόδιο 449 4ος κύκλος (Επεισόδιο 11)

Παρασκευή 12/12/2014

 Κλεμμένα Όνειρα στο επεισόδιο 449 όπου ο Νότης θα έχει μια βραδινή έξοδο μαζί με τη Μαρία και αυτό θα έχει σαν αποτέλεσμα να τους φέρει πιο κοντά.  Ο Γιώργος για να μπορέσει να καταφέρει το σκοπό του θα επιστρατεύσει τον ξάδελφό του, ώστε να καταφέρει και να πηγαίνει κάθε μέρα, στο μπαράκι ώστε να παρακολουθεί τις κινήσεις της Νιόβης,αφού φοβάται ότι η γυναίκα του έχει κάποιο φλερτ, με κάποιον πελάτη από το μαγαζί.  Ο Στέφανος θα θέλει να προχωρήσει λίγο την σχέση που έχει με τη Χαρά,  αλλά η Χαρά είναι άσχετη στον ερωτικό τομέα και αυτό θα έχει σαν αποτέλεσμα να του ζητάει να πηγαίνουν πιο σιγά και να μην προχωράνε τη σχέση τους τόσο γρήγορα. Η Μάνια θα πάει και θα εκμυστηρευθεί στο Σταύρο, ότι έχει πολλούς ενδοιασμούς σχετικά με τη σχέση που έχει ο πατέρας της με αυτήν την επικίνδυνη γυναίκα και ο Σταύρος με τη σειρά του,θα προσπαθήσει να την ηρεμήσει.  
Συνταρακτικές θα είναι οι παρακάτω εξελίξεις αφού η Λήδα θα μιλήσει στον Νότη και θα του πει, ότι η επιθυμία της είναι να βγάλουν από τη μέση τον επιχειρηματία Πετρίδη. 
 Εκείνος όμως με τη σειρά του της προτείνει, να ηρεμήσουν τα πνεύματα και να προχωρήσουν, βάση με το σχέδιο που είχαν καταστρώσει.
 Αναμένονται σύντομα οι περιλήψεις των επεισοδίων 450-451-452-453-454

Δημοσίευση σχολίου

 
Top