Menu
 

Klemmena-oneira-h-Elen-skotwnei-to-Maltezo-kai-o-Arhs-peftei-nekrosΚλεμμένα όνειρα η Έλεν σκοτώνει το Μαλτέζο και ο Άρης πέφτει νεκρός!Ύστερα από την καταδικαστική απόφαση που έβγαλε το δικαστήριο για το Μαλτέζο,ότι δηλαδή ότι θα εκτίσει την ποινή των τρις ισόβια, στην ουσία θα πεθάνει μέσα στη φυλακή, η μητέρα του η Ελεν Τζόρνταν θα καταρρεύσει ψυχολογικά, αλλά θα πρέπει να κάνει αυτό που ζήτησε ο γιος της και έτσι αποφασίζει να πάρει κουράγιο ώστε να καταφέρει να πραγματοποιήσει την τελευταία επιθυμία του.

 Ποια ήταν;
ο Μαλτέζος είπε στη μητέρα του « εσύ μου έδωσε στη ζωή και εσύ θα μου την πάρεις ». Όλοι βρίσκονται μέσα στο δικαστήριο και βλέπουμε τον Δημήτρη Μαλτέζο να κάνει κάποιο νόημα στη μητέρα του και εκείνη με τη σειρά της θα ταραχτεί.

 Λίγη ώρα έχει περάσει από την ανακοίνωση της ποινής του Μαλτέζου και η Έλεν Τζόρνταν, θα πάει και θα σημαδέψει το γιο της ,με ένα όπλο που έχει στην τσάντα της και αυτή η κίνηση της, θα παγώσει σχεδόν όλο το δικαστήριο,αφού θα πυροβολήσει τον γιο της. 


 Μέσα στο δικαστήριο θα ακολουθήσει πανικός, οι αστυνομικοί ,τρέχουν να την συλλάβουν και εκείνη πλέον, έχει αφήσει τον εαυτό της στη μοίρα του.

 Ακριβώς την ίδια στιγμή βλέπουμε το Μαλτέζο να αφήνει την τελευταία του πνοή της ζωής του, με το ασθενοφόρο να τρέχει να τον παραλάβει για να τον πάει στο νοσοκομείο.

Μια πιθανότητα που υπάρχει ώστε να μείνει ζωντανός ο Μαλτέζος δεν φαίνεται να την θέλει καθόλου ο φίλος της Λένας που πλέον, παρακολουθεί τα πάντα και όλες τις εξελίξεις.
 Εκεί θα δούμε και μια νέα ανατροπή αφού όταν βγαίνει το φορείο με τον Μαλτέζο να διατηρεί ακόμα τις αισθήσεις του εκείνος θα αποφασίσει ώστε να του δώσει την χαριστική βολή.

 Εκείνος θα είναι κρυμμένος, χωρίς να τον βλέπει κανένας και έτσι θα οπλίσει το πιστόλι του, ενώ ο Άρης είναι από πάνω από τον πατέρα του.Τότε εκείνος θα πυροβολήσει ώστε να αποτελειώσει τον αδίστακτο Μαλτέζο. Μόνο που η διαφορά είναι, ότι η σφαίρα θα πέσει πάνω στον Άρη, ο οποίος και θα πέσει νεκρός.

 Όλα αυτά τα παρακολουθεί από μακριά ο Νότης Αργυρός, ο οποίος είναι ο νέος εχθρός της οικογένειας και μπαίνει μέσα στις ζωές όλων!

Δημοσίευση σχολίου

 
Top