Menu
 

Η ιστοσελίδα e-inclusion.gr έχει ξεκινήσει τη λειτουργία της και μέσα στον Ιανουάριο θα αναρτηθούν τα κουπόνια (voucher) για τους 289.300 δικαιούχους. Η σελίδα λειτουργεί δοκιμαστικά αλλά μπορείτε να ενημερωθείτε για το πρόγραμμα ενώ αναμένεται να αναρτηθούν τα κουπόνια.Κάθε ωφελούμενος πολίτης που έλαβε το Κοινωνικό Μέρισμα και κάτοικος μίας εκ των οκτώ Περιφερειών Αμιγούς Σύγκλισης, δικαιούται μόνο μία Επιταγή Ψηφιακής Αλληλεγγύης. Κάθε Επιταγή έχει συνολική οικονομική αξία που καλύπτει τις ακόλουθες παροχές:

Διαδικτυακή σύνδεση (σταθερή ADSL/VDSL ή κινητή (mobile) 3G (ή ανώτερη) ή δορυφορική), μέχρι 12€ το μήνα και μέχρι 31/10/2015
Βασικό εξοπλισμό πρόσβασης στο διαδίκτυο (tablet ή netbook ή laptop/notebook), μέχρι 230€
Υπηρεσίες συμβουλευτικής υποστήριξης/ενημέρωσης στη χρήση ΤΠΕ κατ’ οίκον (προαιρετικά), μέχρι 60€.

Οι ωφελούμενοι θα έχουν τη δυνατότητα να εξαργυρώνουν το κουπόνι μέχρι και την 30/6/2015. Καθεμιά από τις παραπάνω παροχές είναι διακριτά προκοστολογημένη και δεν επιτρέπεται η μεταφορά ποσού από τη μία κατηγορία δαπάνης στην άλλη. Ο κάθε ενδιαφερόμενος θα μπορεί, μέσω της ιστοσελίδας της δράσης και με χρήση των συνθηματικών (username/password) του ΠΣ TAXISNET να δει αν είναι επιλέξιμος ωφελούμενος της δράσης. Θα μπορεί να τυπώνει το μοναδικό κωδικό του κουπονιού που του αντιστοιχεί ή να το λάβει στο mail του ή στο κινητό του.Οι 8 Περιφερειών Αμιγούς Σύγκλισης είναι: Ανατολική Μακεδονία-Θράκη, Θεσσαλία, Ήπειρος, Δυτική Ελλάδα, Ιόνια Νησιά, Πελοπόννησος, Βόρειο Αιγαίο, Κρήτη.

Δημοσίευση σχολίου

 
Top