Menu
 

Μην οργίζεσθε, κυρία Μέρκελ και κύριε Σόιμπλε, και πάθετε τίποτε επειδή ο Τσίπρας έβαλε μπροστά τη διεκδίκηση των γερμανικών αποζημιώσεων και του κατοχικού δανείου!Μας χρωστάτε 341 δισ., σας χρωστάμε 320 δισ., σας χαρίζουμε τα 21 δισ. και... πατσίζουμε.
Θέλετε δεν θέλετε θα πληρώσετε, κυρία Μέρκελ και κύριε Σόιμπλε, για τις σφαγές, τις λεηλασίες και τις καταστροφές, για τους χιλιάδες Έλληνες που στείλατε στα κρεματόρια του Άουσβιτς και του Νταχάου. Εκτός κι αν προτιμάτε σύγκρουση.Πολύ καλά έκανε ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας και έβαλε αυτήν τη στιγμή το θέμα της πληρωμής του κατοχικού δανείου και των γερμανικών αποζημιώσεων.
Η άμεση αντίδραση της Μέρκελ με ανακοίνωση της Καγκελαρίας (ότι δεν αναγνωρίζει καμία υποχρέωση της Γερμανίας απέναντι στην Ελλάδα) αλλά και η οργή που Εκδηλώθηκε από τα συμπλέοντα με το δίδυμο Μέρκελ Σόιμπλε κόμματα και τα ανθελληνικά δημοσιεύματα γερμανικών εφημερίδων δείχνουν ότι σωστά έπραξε ο Τσίπρας. Ιδιαίτερα, μάλιστα, όταν έχει στα χέρια του το τεκμηριωμένο με έγγραφαντοκουμέντα πόρισμα της Ειδικής Επιτροπής του Γενικού Λογιστηρίου του Κράτους, που αθροίζει το ύψος των οφειλόμενων από τη Γερμανία στην Ελλάδα χρημάτων (αποζημιώσεις και κατοχικό δάνειο) στα 341.203.223.015 ευρώ. Ποσό που υπερκαλύπτει τα 320 δισ. ευρώ που χρωστάει η χώρα μας στους τοκογλύφουςδανειστές μας.

Δημοσίευση σχολίου

 
Top