Menu
 

mygreekblogspot
Στο φως της δημοσιότητας ήρθαν οι τελευταίες σπαρακτικές στιγμές της ζωής της Bobbi Kristina Brown, της κόρης της Whitney Houston.
Η οικογένειά της ήταν συγκεντρωμένη δίπλα στο κρεβάτι της και όλοι προσεύχονταν τη στιγμή που η 22χρονη έφευγε από τη ζωή στις 20:15 το βράδυ της Κυριακής.

Κρατούσαν τα χέρια τους και έψελναν «Αλληλούια». Μια φωτογραφία από την αείμνηστη Whitney Houston ήταν στην αίθουσα, μαζί με ένα αντίγραφο της Βίβλου και μια σειρά από λαμπιόνια που έλαμπαν.

Ανάμεσα στα μέλη της οικογένειας ήταν ο πατέρας της Bobby Brown, ο οποίος δεν μπορούσε να σταματήσει να κλαίει. 


Οι 2 της θείοι Tommy Brown και Gary Houston  όπως και η θεία της Pat Houston ήταν δίπλα της μέχρι το τέλος. Αργότερα ήρθε και ένας ιερέας.

Bobbi Kristina

Όταν πέθανε απομάκρυναν τον πατέρα της γιατί είχε καταρρεύσει. Τη Δεύτερα ο Bobby Brown ανακοίνωσε μέσω του δικηγόρου του: "Η Kristina ήταν και είναι ένας άγγελος. Είμαι εντελώς μουδιασμένος αυτή τη στιγμή. Η οικογένειά μου πρέπει να βρει έναν τρόπο να κρατήσει ζωντανό το πνεύμα της και να τιμήσει τη μνήμη της. Η απώλεια της είναι αδιανόητη".

Η κηδεία πιθανολογείται ότι θα γίνει κάποια στιγμή μέσα στον Αύγουστο στο νεκροταφείο Fairview Westfield, στο Newark του New Jersey, όπου είναι θαμμένοι η μητέρα της και ο παππούς της. Ο λόγος που θα αργήσει η τέλεση της κηδείας είναι λόγω των ερευνών που διεξάγονται από τον ιατροδικαστή.

Η αστυνομία εξετάζει επίσης τις περιστάσεις της 31ης Ιανουαρίου, όταν η Bobbi Kristina βρέθηκε αναίσθητη στη μπανιέρα της στο σπίτι στην Ατλάντα.

mygreekblogspot

Σύμφωνα με το TMZ, οι αρχές σχεδιάζουν να αντιμετωπίσουν το θάνατο της Bobbi Kristina - που βρέθηκε στην μπανιέρα με μώλωπες στο πρόσωπο και το σώμα, οίδημα στα χείλη και ένα δόντι να λείπει - ως έρευνα δολοφονίας. Κεντρικό πρόσωπο της υπόθεσης θεωρείται ο φίλος της, Nick Gordon για τον οποίο όμως οι πληροφορίες αναφέρουν ότι είναι "εκτός ελέγχου με μεγάλη λύπη και θλίψη". Οι συγγενείς πάντως της Bobbi Kristina δεν τον άφησαν να την πλησιάσει στο νοσοκομείο.

Bobbi Kristina

Δημοσίευση σχολίου

 
Top