Menu
 

The Following ολα τα επεισοδια STAR THE FOLLOWING SEASON EPISODES GREEK SUBS
Το FBI καλεί τον πρώην πράκτορα Ράιαν Χάρντι να τους συμβουλέψει σχετικά με την υπόθεση καθώς ήταν εκείνος, που πριν από 9 χρόνια, είχε συλλάβει τον Κάρολ όταν αυτός δολοφόνησε 14 φοιτήτριες του κολεγίου Virginia, όπου δίδασκε λογοτεχνία.
Η πλοκή της σειράς ακολουθεί τον Χάρντι και το FBI καθώς έχουν να αντιμετωπίσουν έναν ολοένα αυξανόμενο αριθμό δολοφονιών, που ελέγχονται απόλυτα από τον ιδιοφυή και ψυχωτικό Κάρολ, ο οποίος ονειρεύεται να γράψει ένα μυθιστόρημα με πρωταγωνιστή τον Χάρντι.
Κατά τη διάρκεια της φυλάκισης του, ο Κάρολ δημιούργησε, με τη βοήθεια του διαδικτύου, ένα social network από ακολούθους και μιμητές, πρόθυμους να εκτελέσουν κάθε φονική επιθυμία του.
Στον Χάρντι θα δοθεί μια δεύτερη ευκαιρία να συλλάβει τον Κάρολ. Πιστεύει ότι ξέρει τα πάντα για αυτόν, ότι τον γνωρίζει καλύτερα από τον καθένα. Θα εκπλαγεί όταν συνειδητοποιήσει ότι βρίσκεται απέναντι όχι σε έναν αλλά σε μια ολόκληρη αίρεση κατά συρροή δολοφόνων!
Πρόκειται για το νέο τρομακτικό αστυνομικό θρίλερ από τον δημιουργό και παραγωγό Κέβιν Γουίλιαμσον, τον άνθρωπο πίσω από τα επιτυχημένα «The Vampire Diaries», «Dawson’s Creek», «Scream».
Πρωταγωνιστούν ο βραβευμένος με Χρυσή Σφαίρα, Κέβιν Μπέικον, στον πρώτο του πρωταγωνιστικό ρόλο σε τηλεοπτική σειρά, ως πρώην πράκτορας του FBI, Ράιαν Χάρντι και ο Τζέιμς Πιουρφόι στον ρόλο του κατά συρροή δολοφόνου, Τζο Κάρολ.
Ο 1ος κύκλος της σειράς «τρέλανε» τους τηλεθεατές καθώς η πρεμιέρα της άγγιξε τα 10.4 εκατομμύρια τηλεθεατές στις ΗΠΑ.
Έχουν γυριστεί 3 κύκλοι επεισοδίων.
The Following
Έτος: 2012
Διάρκεια: 60 λεπτά
Κατηγορία: Αστυνομικές
Πρωταγωνιστές: Κέβιν Μπέικον, Τζέιμς Πιούρφοϊ, Μάγκι Γκρέις, Σον Άσμορ, Κάιλ Κάτλετ, Μπίλι Μπράουν

Δημοσίευση σχολίου

 
Top