Menu
 

zodia ΤΟΞΟΤΗΣ Ετήσιες Προβλέψεις 2015 zodia Γράφει η Σμάρω Σωτηράκη

Οι σημαντικότερες διελεύσεις του 2015

Ο Δίας θα βρίσκεται μέχρι τις 11 Αυγούστου στον Λέοντα και θα διευρύνει τους ορίζοντές σου καθώς υπόσχεται ευκαιρίες για κέφι, χαρά, ταξίδια, διασκέδαση. Το τρίγωνό του με τον Ουρανό μπορεί να φέρει αναπάντεχα έσοδα ή έναν κεραυνοβόλο έρωτα ή ένα πολύ ευχάριστο ταξίδι – ανάμνηση ζωής. Σε κάθε περίπτωση οι εκπλήξεις θα είναι με το μέρος σου.
Μετά τις 11 Αυγούστου ο Δίας θα περάσει στην Παρθένο και θα δώσει το στίγμα της επέκτασης στον τομείς της καριέρας και της οικογένειας. Αξιοποίησέ τον όσο περισσότερο μπορείς αλλά να θυμάσαι ότι θα πρέπει να μετριάσεις την τάση σου για υπερβολές και να παίρνεις συνετές αποφάσεις.
Ο Κρόνος περνάει στο ζώδιό σου, όπου θα παραμείνει μέχρι το 2017. Η αλήθεια είναι ότι θα σε δυσκολέψει αρκετά καθώς θα σε βάλει στη διαδικασία να διαπραγματευτείς το θέμα «εγώ και οι άλλοι», προκαλώντας τα γεγονότα που θα σου υποδείξουν τον τρόπο με τον οποίο καθρεπτίζεσαι, τα λάθη σου, τις αδυναμίες σου, τα κίνητρα των επιλογών σου. Στο 2015 θα επηρεάσει περισσότερο εσένα που έχεις γεννηθεί στις πρώτες ημέρες του ζωδίου σου. Αρκετά σκληρός θα γίνει στο τέλος της χρονιάς, όταν θα σχηματίσει τετράγωνο με τον Ποσειδώνα, καταλύοντας τον ενθουσιασμό και καταδεικνύοντας λάθη που μπορεί να έχεις κάνει από υπερβολική καλοσύνη ή από ιδεολογία, ποντάροντας σε ανθρώπους που ίσως σε εξαπατήσουν. Στο διάστημα από τις 15 Ιουνίου μέχρι τις 18 Σεπτεμβρίου που θα επιστρέψει για λίγο στον Σκορπιό, θα πρέπει να τον αξιοποιήσεις για να αντιμετωπίσεις τους φόβους σου και να μην τους αφήσεις να αναστείλουν τη δράση και στους στόχους σου.
Ο Ουρανός παραμένει στον Κριό, το πέμπτο ηλιακό σου σπίτι, δημιουργώντας τις κατάλληλες συνθήκες (θάρρος, ενέργεια, δύναμη) για να εκφράσεις τα ταλέντα σου και να παραδοθείς στον έρωτα. Οι κεραυνοβόλοι ή αντισυμβατικοί έρωτες είναι στο πρόγραμμα. Τα γεγονότα μπορεί να σε εξωθήσουν στο να κρίνεις απαραίτητο να ενδώσεις σε μια πιο φιλελεύθερη σχέση με τα παιδιά σου για να αποφύγεις τις ρήξεις.
Ο Ποσειδώνας συνεχίζει το αργό αλλά σταθερό ταξίδι του στο αγαπημένο του περιβάλλον, τους Ιχθύες και τον τέταρτο οίκο σου στην ηλιακή σου οικοθεσία, δημιουργώντας ασάφεια στη σχέση με την οικογένεια, τον σύντροφό και τους γονείς σου, ενίοτε, δίνοντάς σου την αίσθηση ότι τα θεμέλια σου δεν είναι τόσο γερά όσο νόμιζες ή ότι οι γονείς σου σού παρουσίαζαν μία ωραιοποιημένη εικόνα για την οικογένεια που, ωστόσο, απέχει από την πραγματικότητα.
Με τον Πλούτωνα να συνεχίζει ακάθεκτος την πορεία του στον Αιγόκερω, τα οικονομικά σου δέχονται έντονες πιέσεις, ιδιαίτερα τον Μάρτιο που θα σχηματίσει με απόλυτη ακρίβεια το τετράγωνό του με τον Ουρανό. Αν τα γεγονότα σε εξωθήσουν να αλλάξεις εντελώς στάση στον οικονομικό τομέα, μη διστάσεις να κάνεις τις απαραίτητες αλλαγές γιατί μπορεί να είναι λυτρωτικές.

Αναλυτικότερα

ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΣ: Ο Κρόνος περνάει στο ζώδιό σου και, μέρα με τη μέρα, θα αλλάζει η ενέργεια τόσο στο περιβάλλον σου όσο και μέσα σου. Προς το παρόν, θα επηρεάσει περισσότερο εσένα που έχεις γεννηθεί στις πρώτες μέρες του ζωδίου σου. Να θυμάσαι ότι ο Κρόνος απαιτεί πολύ δουλειά, συγκρότηση, σταθερότητα, οριοθέτηση. Τον Γενάρη οι εξελίξεις στον αισθηματικό τομέα θα είναι θετικές καθώς μπορεί να δεχθείς ευχάριστες εκπλήξεις από το ταίρι σου ενώ στις παρέες θα κερδίζεις τις εντυπώσεις και θα αυξάνονται οι κατακτήσεις σου. Από τις 21 Ιανουαρίου μέχρι τις 11 Φεβρουαρίου που ο Ερμής θα είναι ανάδρομος, μπορεί να αναθεωρήσεις κάποιες αποφάσεις σου και πρέπει να προσέχεις στις μετακινήσεις σου, να φροντίσεις κάθε τι όταν ταξιδεύεις για να μην ταλαιπωρηθείς και να είσαι έτοιμος/η να αντιμετωπίσεις τις παρεξηγήσεις και τα προβλήματα στις επαφές σου.

ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΣ: Θα κάνεις καθοριστικές κινήσεις τόσο για τα επαγγελματικά σου όσο και για την προσωπική σου ζωή. Τα φλερτ σου φτιάχνουν τη διάθεση και σε οπλίζουν με αυτοπεποίθηση γι αυτό και, προς το τέλος του μήνα, το πεδίο είναι γόνιμο για να φιλοξενήσει τη στάση σου στον αισθηματικό τομέα, τη συμβατή προς τα όρια και τις επιθυμίες σου.

ΜΑΡΤΙΟΣ: Στις 20 Μαρτίου πραγματοποιείται η έκλειψη του Ηλίου στους Ιχθύες, θέση από την οποία επηρεάζει έντονα το ζώδιό σου, με αποτέλεσμα να νιώθεις πίεση, άλλοτε ψυχολογική και άλλοτε λόγω των εξωτερικών παραγόντων. Θα αντιμετωπίσεις προβλήματα τόσο οικογενειακής όσο και επαγγελματικής φύσεως ενώ με το τετράγωνο Ουρανού – Πλούτωνα δεν αποκλείεται να ενσκήψουν δυσάρεστες καταστάσεις και στον οικονομικό τομέα.

ΑΠΡΙΛΙΟΣ: Στις 4 Απριλίου πραγματοποιείται η έκλειψη της Σελήνης στον άξονα Κριού - Ζυγού. Δεν αποκλείεται να βγουν στην επιφάνεια θέματα ερωτικής φύσεως ή με τα παιδιά σου ή να ανασταλούν κάποια δημιουργικά σου σχέδια. Εν τέλει, η όλη κατάσταση μάλλον θα έχει αίσιο τέλος αλλά θα το απολαύσεις μόνο αν περάσεις τις συμπληγάδες.

ΜΑΙΟΣ: Ο Μάιος σου επιφυλάσσει πολλές εκπλήξεις, άλλες ευχάριστες κι άλλες δυσάρεστες, γι αυτό πρέπει να φυλάς τα νώτα σου και να μην είσαι πολύ ενθουσιώδης. Το βέβαιο είναι ότι θα βαρυγκωμήσεις καθώς θα αναγκαστείς να αναλάβεις πολλές ευθύνες, περισσότερες απ' όσες αντέχεις. Αν θέλεις να κάνεις μία σημαντική κίνηση πρέπει να τη δρομολογήσεις για το πρώτο δεκαπενθήμερο του μήνα. Ο ανάδρομος Ερμής από τις 19 Μαΐου μέχρι τις 11 Ιουνίου, σου επιτρέπει να κάνεις τον απολογισμό των τεκταινομένων και, αν είναι απαραίτητο, να αναθεωρήσεις σχέσεις και συνεργασίες.

ΙΟΥΝΙΟΣ: Ο Άρης από τους Διδύμους σε αναγκάζει να δράσεις αποτελεσματικά για να υποστηρίξεις σχέσεις και συνεργασίες, ξεπερνώντας εγωιστικές και ανταγωνιστικές διαθέσεις. Ωστόσο, θα υπάρχει πιο πρόσφορο έδαφος για να υλοποιήσεις τα σχέδιά σου. Με τη βοηθητική Αφροδίτη στον Λέοντα, αναμένονται πολύ ευχάριστες εξελίξεις για τα αισθηματικά σου. Φαίνεται ότι θα κάνεις ενδιαφέρουσες γνωριμίες και –σε κάθε περίπτωση- θα περάσεις καλά.

ΙΟΥΛΙΟΣ: Όλο το καλοκαίρι θα είσαι σε πολύ δημιουργική φάση, οι δουλειές σου θα ανοίξουν αλλά θα κουραστείς καθώς θα αναγκαστείς να επωμιστείς πολλές ευθύνες. Αφιέρωσε περισσότερο χρόνο στην προσωπική σου ζωή το καλοκαίρι, μιας και θα έχεις τη δυνατότητα να ικανοποιήσεις τις ανάγκες σου.

ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ: Ο Αύγουστος είναι ιδανικός για διακοπές, διασκέδαση, έρωτες, χαρές και πανηγύρια. Τα άστρα σου υπόσχονται καινούργιες γνωριμίες, πιθανούς έρωτες και ανανεωτικές καταστάσεις. Αν θέλεις να κάνεις το επόμενο βήμα, τολμήστε το. Αποφάσεις ζωής και πιθανές αναθεωρήσεις πορείας είναι στη σφαίρα του πιθανού.

ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΣ: Η έκλειψη του Ηλίου στην Παρθένο, μπορεί να προκαλέσει αναστάτωση στην καριέρα σου γι αυτό πρέπει να είσαι υπομονετικός/η και εστιασμένος/η στον σκοπό σου. Από την άλλη, η Σεληνιακή έκλειψη στον άξονα Ζυγού – Κριού δεν αποκλείεται να διαταράξει τις ισορροπίες και στον αισθηματικό τομέα αλλά, ευτυχώς, χωρίς να κινδυνεύουν οι ουσιαστικές σχέσεις. Με τον ανάδρομο Ερμή από τις 17 Σεπτεμβρίου μέχρι τις 9 Οκτωβρίου, θα έχεις την ευκαιρία να αναθεωρήσεις στόχους ή φιλίες ή συλλογικές δραστηριότητες αν τα γεγονότα σου δείχνουν ότι είναι απαραίτητο.

ΟΚΤΩΒΡΙΟΣ: Αν πιστεύεις ότι η ζωή που τώρα ζεις είναι ασύμβατη προς τα ταλέντα και τις επιθυμίες σου, φρόντισε να οργανώσεις ένα σχέδιο αλλαγής, μέσα στον Οκτώβριο, αλλά μη γίνεσαι έρμαιο των παρορμήσεών σου γιατί οι βιαστικές ενέργειες μπορεί να σε οδηγήσουν σε αδιέξοδα. Το δίμηνο Οκτωβρίου – Νοεμβρίου είναι η κατάλληλη περίοδος για να συγκροτήσεις τις δυνάμεις σου και να μπεις δυναμικά στη δράση.

ΝΟΕΜΒΡΙΟΣ: Αν είσαι τολμηρός/η, θα επεκταθείς και σε άλλους τομείς του επαγγέλματός σου. Μία σωρεία γεγονότων, ευχάριστων ή δυσάρεστων, θα σε αναγκάζουν να πάρεις αποφάσεις για το μέλλον σου. Το θετικό είναι ότι θα νιώθεις αρκετά ασφαλής στην προσωπική σου ζωή καθώς θα παίρνεις συνεχώς επιβεβαιώσεις.

ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΣ: Με τις όψεις του Κρόνου, θα πάρεις «το μήνυμα» να αλλάξεις πορεία πλεύσης και να αναζητήσεις λύσεις ζωής που θα σε κάνουν πιο ευτυχισμένο/η καθώς θα είναι πιο συμβατές προς τις ανάγκες σου. Τα γεγονότα που θα σε οδηγήσουν σ' αυτές τις αλλαγές, είναι πιθανό να καθορίσουν τις εξελίξεις στη διετία 2016 - 2017.

Δημοσίευση σχολίου

 
Top